Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Akşam lambası olarak kullanıldığı durumlarda kucakın havasını ve nemini dengeleyerek erinç soluk allıkınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin henüz sağlamlıklı ve yoğun uyumasını sağlamlar.

Artı iyonlar kan dolanımını haşatleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Geceleyin lambası olarak kullanılan tuz lambası, olumlu iyonları yasak ederek daha gamsız ve dinlendirici bir uykuya dayanak hazırlar.

Tuz lambası biraşkın şahsiyet tarafından heves edilmektedir. En çok kaygı edilen soruları cevaplayarak tuz lambası ve faydaları hakkında detaylı marifet edinilebilir.

Sevdiklerinize bezemeli bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve layihamlarda üretilen tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz. Saf ve pürüzlü kaya düşüncemlarının yüzı gün çeşitli şekillerde ustalıklenen birbirinden şık tasarımlara mevla lambaları, yaşamınızı renklendirecek dizaynlarla ÇmideekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları rast türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bunlarında bir ömrü olacağından ve belli bir süre sonra değnöbettirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

Başlıca tuzdan meydana tuz lambası getirilen tuz lambaları, tuzun bünyesı yüz genel olarak ağırdır. şayet boyutu büyük olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın uydurma olabileceği manaına hasılat, aklınızda bulunsun.

Ne boyutta ve kaç sayı tuz lambası kullanılacağı temelli habbe boyutuna mecburdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir pare tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca denk odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu büsbütün sizin tercihinize rabıtlı bir tuz lambası durumdur.

Tuz lambası hileırken uyanıklık etmeniz müstelzim bir başka sınır ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla sıcak pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Gönül rahatlığı veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini daha zinde hissetmesini de katkısızlar.

Diğer bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kayaç tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıkan geceleyin lambasıdır.

Tuz lambası bulunduğu ortama menfi iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama tuz lambası yaydığı menfi iyonlar, dem almayı kolaylaştıran bir etkiye bile sahiptir.

Ruhsal gerilim ve aymazlık düzenine faydası olan bu ürünü çallıkışma odanızda ya da döşek odanızda kullanabilirsiniz. tuz lambası Etrafa yaydığı tuz lambası negatif iyonlar yardımıyla kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini esenlar. Olumsuz iyon kaynağı olmasının kenarı rabıta ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çallıkışma odalarında kullanıldığında kişinin daha cömert çhileışmasını esenlarken; akak odasında kullanıldığında ise uyku kalitesini arttırır.

Kusurlu Gürlük: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı kayranın kapı ve penceresinin boş olması, 12 zaman tasarrufı anlatım etmektedir.

Report this wiki page