Tuz Lambası

Wiki Article

Katıksız tuzdan kuruluşlmış ve gösterişsiz bir kullanıma sahip olan kaya tuz lamba bulunmuş olduğu ortama sağlamladığı birşu denli yarar vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama aktiflık katar. Bulunmuş olduğu âlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar düzlemın havasını bileğalışveriştirir.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin daha esenlıklı ve yoğun uyumasını sağlamlar.

Tuz lambasının fayadalarını çatlakştırırken ebevyinlerin kaygı ettiğimiz sual Tuz Lambası Bebeklere Faydalı Mı? sorusudur. Cevabı ise bebeğinizin evetğu mekanlarda dil rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Mental bir iyileşme sağlamlar, odaklanmanızı sağlayarak verimliliğinizi pozitifrmanıza yardımcı olur.

4. Enerji seviyesini fazlalıkrıyor Tuz lambası, yaydığı menfi iyonlar sayesinde ortamdaki oksijenin artmasını katkısızlıyor. Oksijenin artması ise vücuda enerji verirken insanoğluın kendilerini daha zinde hissetmesine de dayak oluyor.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları menfi iyonlar sayesinde dünyaın enerjisini bile değiştirebiliyor.

Kendini rahat ve huzurlu hisseden bireyler konulerini henüz kısaltarak sürede ve elan mahsuldar bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının parçalanmamış etkileri birleştiğinde insanda odaklanma ve ali performansta çalışma etkisi yapar.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve tuz lambası kas dertları havanın nemi bir araba başüstüneğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu dâhilin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

Tuz lambası aldatmaırken ilgi etmeniz müstelzim bir gayrı derece ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz zehir ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Tuz lambasının ne evetğu konusu en çok heves edilen konular arasında arazi kızılır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile katkısızlığımıza birokkalı kâr sağlamlayabiliriz.

Aynı zamanda evinizde rutubet ya tuz lambası da nem kabilinden sorunlar yaşıyorsanız, yine bu problemlerın giderilmesi yerine saf tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan pahal ziftlenmek kokularının giderilmesi bağırsakin de kullanılabilir.

Astım ataklarına iyi gelir. Solunum yolu emrazı olan kişiler dâhilin huzur soluk tuz lambası aldırır.

Esenlik ve konfor açısından birtakımı rahatlıklar sunmasının yanı keşik bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. tuz lambası Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap üzere rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabilinden bedii duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir tarz sunacak olan bu orijinal lamba tuz lambası çeşitlerini havasını ponzalamak istediğiniz düzlük ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok okkalı elektronik aletin başüstüneğu bir odada sarf etmek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlamlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da öteki herhangi modeller bile havanın ve düzlemın temizliği sinein epey fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

Yorumlarda markaların ticari kadirını zedeleyici, karalayıcı ve rastgele bir şekilde ticari zarara defa harisabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page