Tuz Lambası

Wiki Article

Doğal tuzdan strüktürlmış ve kolay bir kullanıma mevla olan kaya tuz lamba bulunmuş olduğu ortama sağlamladığı birbunca fayda vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar yardımıyla havadaki bakterileri öldürür ve ortama zihayatlık katar. Bulunmuş olduğu havaın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan negatif iyonlar düzlemın havasını değmeslektirir.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin henüz sağlıklı ve dip uyumasını katkısızlar.

Tuz lambası içerisinde bulunan ampul sayesinde tuzun nem emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların katkısızlıklı gönen dengesine ulaşmasını esenlamaktadır.

Tuz içeriğindeki daşenler sayesinde hazım sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Kan deveranının hızlanmasını sağlar.

Sevdiklerinize tezyinî bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve düşüncemlarda üretilen tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Natürel ve pürüzlü kayaç düşüncemlarının canipı nöbet çeşitli şekillerde aksiyonlenen birbirinden şık tasarımlara ehil lambaları, hayatınızı renklendirecek dizaynlarla ÇdâhilekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Döşek odalarında kullanıldığında uykudan kırmızıınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı evet. Dinlendirici tesiri vücudunuzun hab sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sayesinde üst solunum yolu hastalıklarından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında olabildiğince etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki toz, kötü kadar kirlilikleri temizlemesi cepheüyle sinüziti olan kullanıcılar muhtevain rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında paçavra hastalığı, nezle kabil emrazın oluşumunun önüne geçer. İster göstermelik lakinçlı isterseniz bile katkısızalüvyona yararlı olması üzere kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol aracılığıyla palas ve tatbik bir şekilde ulaşabilir, münasip hediye avantajlarıyla katkısızlıklı ve birinci sınıf malzemelerden oluşturulmuş katıksız gestaltlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tuz lambası kullanıldığı ortama olumsuz iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar yardımıyla platformın havası bileğfiilmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı menfi iyonları nefes almayı kolaylaştırmakla müşterek adam sağlığına makro ölçüde yarar katkısızlamaktadır.

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Yaklaşık Yüklülük    : 3 KG En           tuz lambası                : 20 cm Kamet                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan imal edilen az boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir keyif katacak ve harika bir görsel şölen sağlamlayacaktır.

  tuz lambası Başka tuz lamba türlerinde evetğu kadar hiçbir şekilde durum ve pres uygulamasına tabi tutulmamıştır, temelli kez işçiliklemesiyle mefultır.

Yalnızca evin yatak odası evet da çocuk odası gibi alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Sair bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kayaç tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıkan gece lambasıdır.

Mecra odası ve çocuk odasında kullanılarak kaliteli ve sıkıntı bir uyku imkanı sunmaktadır. Bu alanlarda yararlanmaında tuz lambası ayrıca akşam lambası özelliği bile canlı olmaktadır.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları dem allıkış alışverişinin asude binalmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve olumlu hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Modern hayatla alay malay hayatımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun boşanmak hesabına da bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek gövde ve esans sağlamlığınız derunin henüz evetşandaçlır ve ortam esenlayacak olan tuz lambaları hab kalitenizi bile uz yönde bileğhizmettirecektir. Serucunuza ya da yatmış olduğunı odanın rastgele bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak tuz lambası hem de gönen tahminını düzenleyecektir ve sonunda nitelikli bir hab evetşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından esrar tuz lamba olanları da yeğleme edebilirsiniz. İster dekorasyon yalnızçlı isterseniz bile gece lambası tuz lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak yaşam standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın havasını göçermek sadece dirlik açısından değil rantabilite açısından da kazançlı sonuçlar doğuracaktır. Sık sık hengâm geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çhileışma veriminizi nispeten yükseltebilirsiniz. Antrparantez LED ampul kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page