Tuz Lambası Sağlıklı Mı?

Wiki Article

tuz lambası

Son yıllarda popülaritesi kalan doğal malzemeler arasında yerini düzlük tuz lambası, Himalaya tuzu kadar katıksız tuz kaynaklarından elde edilmesi nedeniyle çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kadar doğal tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, karınine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla yumuşakçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda ortamın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Artı iyonlar dem dolaşımını elinin körüleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları nanay ederek henüz fariğ ve dinlendirici bir uykuya yeryüzü hazırlar.

Odanızdaki rutubet nicelikı olması gerekenden şu denli ise içeri rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Kendini erinç ve rahat hisseden bireyler kolayca hizmetlerine yoğunlaştırılmış olabilirler. Tuz lambasının cümle tesirleri birleştiğinde insanda kolayca odaklanma ve ali performansta çtuzakışma etkisi yapar.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Akak odalarında kullanıldığında uykudan alınan verimi zaitrarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı evet. Dinlendirici tesiri vücudunuzun aymazlık sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize etme özelliği yardımıyla üst solunum yolu hastalıklarından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve hatta ortadan kaldırılmasında epey etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki toz, yaman kabilinden kirlilikleri temizlemesi cihetüyle sinüziti olan kullanıcılar muhtevain rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında paçavra hastalığı, nezle kabilinden emrazın oluşumunun önüne geçer. İster süsleyici amaçlı isterseniz de esenalüvyona yararlı olması amacıyla kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol tarafından hafif ve uygulamalı bir şekilde ulaşabilir, isabetli hediye avantajlarıyla sağlamlıklı ve nitelikli malzemelerden oluşturulmuş doğal strüktürlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Kendini erinç ve salim hisseden bireyler hizmetlerini henüz kesik sürede ve elan mübarek bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının bütün tesirleri birleştiğinde insanda odaklanma ve yüce performansta çalışma etkisi yapar.

Kristal kayaç tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul ya da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen süsleyici ve sağlamlıklı lambalara tuz lamba denir.

Tuz lambası alırken nazarıitibar etmeniz müstelzim bir öbür benek ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla sıcak pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

5 milyon'dan lüks kişinin kovuşturma etmiş olduğu Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Solunum Yolu Hastalıklarına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile ilgi çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı menfi iyonlar teneffüs yolları hastalıklarına elleme gelmektedir.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine iye olan tuz lambaları, aşırı nemin menşe olabileceği kas ağrılarının azalmasını tuz lambası ve bu dertların önlenmesini esenlayabilir.

Stres ve gaflet düzenine faydası olan bu ürünü çalışma odanızda evet da döşek odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar sebebiyle kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlamlar. Menfi iyon kaynağı olmasının yanı silsile ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çallıkışma odalarında kullanıldığında kişinin henüz vergili çkızılışmasını sağlamlarken; döşek odasında kullanıldığında ise uyku kalitesini arttırır.

Tuz havadaki nemi çeker ve kucakindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin saik olduğu kas ağrılarını azaltır.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page