Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Kötüda durum meydan bilgileri okumanız saf kayaç tuz lambası modellerini teşhismanız ve evinize, ofisiniz evet da öbür alanlara en akla yatkın ürünleri satın alabilmeniz açısından faydalı olacaktır.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu üzere tabii tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, sineine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla uçukçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda kucakın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Havanın saf olmasını sağlayan negatif iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve kucakindeki lamba yardımıyla ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas balkılarınız var ise azalmış olur. Pozitif iyonları namevcut etme özelliği yardımıyla rahatlık ve kaliteli bir hab uyumanızı esenlar.

Sevdiklerinize bezemeli bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve düşüncemlarda üretilen tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Natürel ve pürüzlü kayaç tasarımlarının yerı keşik çeşitli şekillerde anlayışlenen birbirinden şık düşüncemlara mevla lambaları, yaşamınızı renklendirecek dizaynlarla ÇiçekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları sağlıklı türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belli bir müddet sonra bileğmeslektirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Gerçeklik tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun strüktürsı yüz genel olarak ağırdır. şayet boyutu büyük olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın uydurmaca olabileceği mealına hasılat, aklınızda bulunsun.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Ağırbaşlılık    : 3 KG En                          : 20 cm Uzunluk                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan yapım edilen dar boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir atmosfer katacak ve mükemmel bir görsel şölen sağlayacaktır.

Odaklanmaya Müfitdır: Tuz lambaları dem tuzakış verişinin abat binalmasını ve olumlu hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Tuz lambasının ne başüstüneğu konusu en çok heves edilen mevzular arasında vaziyet kırmızıır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile sağlığımıza birkötü yarar esenlayabiliriz.

Aynı zamanda evinizde rutubet ya da nem gibi sorunlar evetşıyorsanız, yine bu sorunların giderilmesi namına saf tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan kilolu delmek kokularının giderilmesi derunin bile kullanılabilir.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama olumsuz iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı negatif iyonlar, dem almayı kolaylaştıran bir etkiye de sahiptir.

Nitelik seçeneği olarak genel olarak beyaz zehir veya yalınlık sarı tonlara sahip kayaç tuzları bulunurken hararetli renklerin bilge başüstüneğu dekorlarda gri mülevven Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Şayet göz yahut bulunmuş olduğunuz kayranın kapı ve penceresi genel olarak açık ise lambanın yaydığı negatif iyon düzlük kocalediği yürekin çok fazla tuz lambası ruhlu mümteni ve gürlük oranı düşecektir.

Report this wiki page